RISLI-REVYN 2010

I år för tionde året i följd har vi haft den stora äran att få spela dansmusik efter revyföreställningarna.  Det innebär för oss som orkester att vi alltid har en garanterat taggad danspubik som efter mat och revyföreställning verkligen vill röra på sej på dansgolvet.

 

Vi har också fått en bra rutin vid uppställning av våra instrument, så vi behöver inte mer än 15-20 minuter att komma igång med dansen, vilket vi tror är bra för dom som vill komma igång och dansa.

Vi har alltid inför revyerna skaffat några nya låtar som vi spelar. I år har vi spelat låtar från dansbandskampen  t. ex.  "I ett fönster" av Zekes orkester, "Sofie" som vinnarna i år The Playtones har spelat in m.m. Bra låtar med Sten o Stanley och Lasse Stefanz har vi också lagt in på repertoaren.


Öhmanz orkester vill gärna ge beröm till alla som jobbar med revyn, ingen nämnd och ingen glömd, för deras alltid positiva inställning till oss som gör att vi gärna återkommer och spelar .

Jag har satt in ett antal bilder från föreställningarna som ni kan titta på. Nu har vi faktiskt en helg ledigt innan vi åker till Arjeplog och Hotell Silverhatten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0