Hotell Lappland 2010 03 17

I helgen har vi spelat på Hotell Lappland i Lycksele,vilket vi har en viss erfarenhet av efter 4-5 spelningar pr/år under snart en tio-årsperiod. På lördag uppträdde Robert Wells vilket alltid borgar för en mycket bra danspublik.Lyckseleborna kommer faktiskt dit bara för dansen vilket gör att vi har mycket folk på dansgolvet hela kvällen.Nu blir vi lediga till efter påsk,det ska bli skönt eftersom vi spelat rätt flitigt under vinternDans på hotell Lappland  Glad besökare på Hotell Lappland Dans på Hotell Lappland

HOTELL SILVERHATTEN : 13 mars 2010

I helgen har vi spelat på hotell Silverhatten i Arjeplog, en fantastisk upplevelse för oss som orkester.

Jättefin personal, knökfullt med publik, god mat och bra boende, för oss en riktig höjdare. Efter dansens slut kl. 02.00 åt vi mackor och tog en öl samt pratade om kvällens spelning.

Vi är fantastiskt nöjda med vår nya ljudutrustning som verkligen håller vad den lovar. Efter en stadig frukost packade vi och körde hem till Norsjö.


Nästa helg spelar vi i Lycksele efter Robert Wells show.
RISLI-REVYN 2010

I år för tionde året i följd har vi haft den stora äran att få spela dansmusik efter revyföreställningarna.  Det innebär för oss som orkester att vi alltid har en garanterat taggad danspubik som efter mat och revyföreställning verkligen vill röra på sej på dansgolvet.

 

Vi har också fått en bra rutin vid uppställning av våra instrument, så vi behöver inte mer än 15-20 minuter att komma igång med dansen, vilket vi tror är bra för dom som vill komma igång och dansa.

Vi har alltid inför revyerna skaffat några nya låtar som vi spelar. I år har vi spelat låtar från dansbandskampen  t. ex.  "I ett fönster" av Zekes orkester, "Sofie" som vinnarna i år The Playtones har spelat in m.m. Bra låtar med Sten o Stanley och Lasse Stefanz har vi också lagt in på repertoaren.


Öhmanz orkester vill gärna ge beröm till alla som jobbar med revyn, ingen nämnd och ingen glömd, för deras alltid positiva inställning till oss som gör att vi gärna återkommer och spelar .

Jag har satt in ett antal bilder från föreställningarna som ni kan titta på. Nu har vi faktiskt en helg ledigt innan vi åker till Arjeplog och Hotell Silverhatten.


RSS 2.0