VILHELMINA DEC 2009

Nu har vi varit i Vilhelmina på hotellet två lördagar och spelat. Vi fick lämna utrustningen på scenen förra lördagen så vi kom snabbt iväg hem på natten, bra väder så det gick ganska snabbt. I lördags spelade vi till kl två på natten och bestämde att packa och köra hem även då. Tur att våran trummis verkar kunna köra hur mycket och hur långt som helst vilken tid på dygnet det än är, så var vi faktiskt hemma kl halv sex på söndagmorgonen.

Vilhelmina hotell har för oss blivit en årlig spelning som vi inte nog kan uppskatta. Detta beror till stor del på det fantastiska bemötande vi får från personal och ägare till hotellet. Vi åt av deras fantastiska julbord som vanligt, det mina vänner är en upplevelse. Att vi sedan får en danspublik som verkligen uppskattar den musik vi spelar gör att dessa spelningar blir något att minnas. Tyvärr blev bildmaterialet något tunt eftersom batteriet i kameran gav upp.

Nu skall vi ha jul och nyårsledigt och under den perioden skall vi spela in oss på vår nya PA-utrustning som vi hoppas skall ge ett rejält lyft av ljudkvaliteten, samt att vi minskar arbete med att bära en massa prylar(tunga)
som vi släpat på i 10 år.

Vi önskar vår danspublik en riktigt god jul och ett gott nytt år och att vi syns ute på dansbanorna år 2010
KROGEN I SKOGEN 20091128


Vi  spelade på krogen i skogen i lördags hos våra vänner Bosse Och Marie-Louise som hade julparty på sin jättemysiga restaurang. Det blev en helkväll verkligen dansant publik som höll igång hela kvällen.Vi har repat in några nya låtar,bl.a från Sten o Stanleys SvenIngvars,och Lasse Stefanz repertoar som vi fick framföra,dessa låtar gick hem hos publiken vill jag lova.Johan har även satt svensk text på en engelsk låt,texten handlar om en kille som inte kan dansa,väldigt rolig översättning får jag säja.Jag har även satt in några bilder som ni kan titta på.

Nästa helg spelar vi i Vilhelmina
RSS 2.0