SPELNING PÅ FLYGBASEN I ÅMSELE SOMMAREN 2009

Ännu en fantastisk spelning på flygbasen i Åmsele . Helgens kanonväder gjorde att det kom danspublik i alla åldrar från när och fjärran .Nytt publikrekord  och verkligen skojigt för arrangörerna som är toppen för oss musiker,mycket trevliga och måna om att vi ska ha det så bra som möjligt under tiden vi är där. Folk har tyvärr en tendens att komma lite sent så första timmen hade vi inte så mycket danspublik,men sedan blev dansgolvet fullt ända till sista låten kl 01.00 Vi hoppas naturligtvis att det inte blir sista gången vi får tillfälle att spela här.

Spelning i Malå 2008 02 22

I lördags var vi på Malåborg  där sameföreningen anordnat danskväll.

Vi var två band på var sin scen som spelade annanvar timme.Detta var första gången för oss att spela tillsammans , en ganska kul grej faktiskt. Kapten Crew ett pub-band från Ånäset  som bestod av fyra genomtrevliga killar spelade mera rock och vi stod för dansbandsmusiken.

Publiken verkade gilla båda delarna, så vi tyckte faktiskt kvällen blev väldigt lyckad.Över 200 dansglada människor hade letat sig till Malåborg,trots det miserabla väder som rådde.

Nu laddar vi för nästa spelning i Kristineberg den 5/9

RSS 2.0