VILHELMINA DEC 2009

Nu har vi varit i Vilhelmina på hotellet två lördagar och spelat. Vi fick lämna utrustningen på scenen förra lördagen så vi kom snabbt iväg hem på natten, bra väder så det gick ganska snabbt. I lördags spelade vi till kl två på natten och bestämde att packa och köra hem även då. Tur att våran trummis verkar kunna köra hur mycket och hur långt som helst vilken tid på dygnet det än är, så var vi faktiskt hemma kl halv sex på söndagmorgonen.

Vilhelmina hotell har för oss blivit en årlig spelning som vi inte nog kan uppskatta. Detta beror till stor del på det fantastiska bemötande vi får från personal och ägare till hotellet. Vi åt av deras fantastiska julbord som vanligt, det mina vänner är en upplevelse. Att vi sedan får en danspublik som verkligen uppskattar den musik vi spelar gör att dessa spelningar blir något att minnas. Tyvärr blev bildmaterialet något tunt eftersom batteriet i kameran gav upp.

Nu skall vi ha jul och nyårsledigt och under den perioden skall vi spela in oss på vår nya PA-utrustning som vi hoppas skall ge ett rejält lyft av ljudkvaliteten, samt att vi minskar arbete med att bära en massa prylar(tunga)
som vi släpat på i 10 år.

Vi önskar vår danspublik en riktigt god jul och ett gott nytt år och att vi syns ute på dansbanorna år 2010
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0